Det går bra med Jeff

jeff-hendrick-pressekonferanseSommerens storsignering Jeff Hendrick har fått litt mer tid med resten av Clarets-troppen etter å ha blitt kastet ut i ulvene forrige helg, men forteller at han finner seg godt til rette i Burnley.

 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespilleren fikk tilbrakt sin første uke med sine nye lagkamerater og forteller at det var en del skjulte feller som var lagt for han på treningsfeltet, blant annet var det bøter for mindre forseelser, som har blitt et treningsrituale på fredager.

Til tross for flere forsøk på sabotasje av sine nye lagkamerater, har Jeff klart å slippe unna med skrekken takket være god hjelp av landsmannen Stephen Ward som bidratt til å holde han på riktig siden av «loven».

– Det er et par regler som gir bøter for å gjøre visse ting, som for eksempel la flaskene ligge omkring og små tullete ting som det, men jeg har heldigvis hatt en uke med hell og de har sett gjennom fingrene på det, sa Hendrick lattermild. Jeg har brukt det til å tøye grensene litt og se hva som er en akseptabel forseelse og de har prøvd å spenne bein på meg der. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Wardy har hjulpet meg som er veldig hyggelig, men det er par andre som har gitt meg litt bekymring. Jeg har god kontroll nå, men det var ingen regler som jeg kunne lese meg fram til så både jeg og Pat (Bamford) måtte plukke opp tingene underveis. 

Midtbanespilleren møter nå en ny utfordring når the Clarets reiser til Leicester City denne helgen, for nye spillere har vanligvis blitt spurt om å synge en sang foran resten av laget i forkant av deres første bortekamp. Den tidligere Derby-spilleren har ikke noe imot å vise fram sine musikalske talenter og håper på en full debut på King Power Stadium.

– Hvis de ber meg om å synge, så gjør jeg det. Det kommer ikke til å være bra, men jeg har gjort det før så de forventer ikke at det skal bli bra heller. Slik er det og det er lite å gjøre med det.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Den første uken har vært hardt arbeid og det ble jeg fortalt ganske tidlig, men det har vært fint. Jeg blir stadig bedre og kommer til å jobbe hardt. Det var fint med 10 minutter (mot Hull) og det ville ha vært en god start med tre poeng og jeg håper å være en del av dette de kommende ukene. 

– Jeg har spilt mot Leicester et par ganger i the Championship og hatt et par stygge tap hos dem i løpet av årene, men var en av de mange som heiet å dem i fjor. De har gjort det bra, men jeg tror det blir litt annerledes i år. Mange ser annerledes på dem som regjerende seriemestere og legger opp til en annen stil mot dem, så det er mer om hvordan de takler det, avsluttet Hendrick.