Neste: Leicester City

De lilla- og lyseblå fra Lancashire reiser til Leicester og møter tøff motstand fra et lag som fortsatt har mulighet til å nå topp-seks plassering. The Foxes’ hjemmeform derimot er svært sterk der de har ikke tapt siden midten av januar, mens Burnley på sin side har i det små gjenfunnet formen og kjemper om ære.

Ben Marshall er tilgjengelig igjen for hjemmelaget etter å ha blitt byttet ut i mandagens kamp mot Millwall, men midtbanespiller Neil Danns er fortsatt ute på grunn av lysken. For Eddie Howe sin del er Marvin Bartley tilsynelatende tilbake etter sitt hamstring problem, men må klare seg uten spiss-duoen Jay Rodriguez og Martin Paterson.

Foto: BurnleyFC.com

To tradisjonsrike lag møtes til dans der deres første oppgjør var i 1897 med Burnley som den soleklare lederen med sine 42 seire, 27 poengdelinger og 29 tap på deres 98 møter. Tar man tradisjonen til side, så finner man fort ut at the Foxes har vunnet de to foregående kampene og jager sin tredje strake over Burnley. Eddie Howes mannskap håper på sin side å dra i land deres fjerde seier på fem forsøk og har kun tapt ett av de siste åtte oppgjørene på King Power Stadium.

Foto: BurnleyFC.com

Leicester er tre plasser unna Play Off og håper å kunne klare det umulige på deres tre gjenværende kamper, men det ligger an til at de må belage seg på deres fjerde sesong i Championship. På hjemmebane er de ingen lett motstander, der de ikke har tapt på syv kamper og kan vise til en overbevisende statistikk som det eneste laget som har tatt flest poeng av motstanderne fra den øvre tabell-halvdelen.

Lancashire-laget er ikke nevneverdig dårligere enn Leicester i ligaen, der Burnley har 17-9-17 og Leicester 17-11-15 på deres 43 kamper. Skulle manager Howe kreve at the Clarets oppnår mer poeng denne sesongen enn forrige, må de vinne alle gjenværende kamper.

Tidligere møter:
21.aug 2010 Burnley 3-0 Leicester
09.apr 2011 Leicester 4 0- Burnley
01. nov 2011 Burnley 1-3 Leicester

Kampen spilles på King Power Stadium, tirsdag 17.april kl 20:45