Duff ser fremover

The Clarets’ forsvarsbauta Michael Duff skrev under en ny og forlenget kontrakt med Lancashire-klubben, men understreker at det ikke var for å være en pyntegjenstand på Turf Moor. Veteranen har opplevd både opp- og nedrykk med Burnley og håper at det kommende året skal bringe enda flere gode opplevelser. 

Foto: BurnleyFC.com

Duff skrev under en tolv måneders forlengelse etter en svært god sesong, men insisterer på at den kommende sesongen ikke blir noen hvile på laurbærblad og det er fortsatt mye å spille for.

Jeg skrev ikke under for å være en del av møblementet. Jeg ønsker å fortsette å spille og forhåpentligvis er det fler kamper i meg, sa 34-åringen. Jeg er henrykt over å ha skrevet under et nytt år og det var ikke noe å tenke på for min del . Klubben tilbød meg en ny avtale som jeg gledelig tok i mot – jeg har slått meg til ro området og er glad for å kunne bli værende.Drivet og ambisjonene er der fortsatt

– Jeg mener vi har hatt et greit år, men var litt skuffet over sesongstarten min på grunn av skaden, men siden den gang føler jeg det har gått greit. Jeg er heller ikke den beste fotballspilleren i verden og har aldri vært det, men jeg er bestemt og lidenskapelig til idretten og har alltid hatt et driv til å få det beste ut av meg selv. Drivet og ambisjonene er der fortsatt.

Foto: BurnleyFC.com

34-åringen har fått solide 264 kamper for the Clarets siden overgangen i 2004 og har vært en vesentlig bidragsyter under fire managere, samt fått en smakebit av Premier League. Veteranen er optimistisk rundt klubbens nåværende manager, Eddie Howe og håper at de lilla- og lyseblå har det som trengs for å gjenta bragden fra 2009.Vi er et nytt lag som forhåpentligvis kan komme nærmere neste år

Jeg har kommet langt siden overgangen. Siden den gang har vi vært innom Premier League og klarte vi ikke å nå Play Off, så det forteller litt om hvor langt klubben har kommet.

– Noen ganger mener jeg det er viktig for de rundt klubben å innse at klubben har kommet langt på åtte år.

Hvis vi hadde klart å gjøre det igjen (opprykk), ville det vært utrolig og jeg ville være henrykt over å kunne spille min del. Vi er et nytt lag som forhåpentligvis kan komme nærmere neste år, avsluttet Duff.