Neste: Liverpool

liverpoolTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Jürgen Klopps mannskap fra Liverpool i en knallkamp på Turf Moor og det er store muligheter for at deres rekordsignering, Steven Defour, kan få sin debut på hjemmebane.

Burnley må klare seg uten David Jones som forlot Turf Moor tidligere denne uken til fordel for Sheffield Wednesday, mens Ashley Barnes fortsatt er ute med en hamstring skade. Leiesoldat Flanagan kan dessverre ikke spille siden han kommer på fra Liverpool.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De røde kan kalle tilbake Daniel Sturridge og James Milner som begge har vært ute med skade, mens Sadio Mane er tvilsom etter å ha pådratt seg en mindre smell på trening. Philippe Coutinho, Joel Matip og Lucas Leiva er alle tilgjengelige for gjestene.

Liverpool har vunnet alle de fire siste oppgjørene mot Burnley i Premier League med elleve mål sammenlagt og sist gang the Clarets vant over Meyerside-laget var på Anfield en hyggelig september ettermiddag i 1974.

Tidene har forandret seg for Burnley som er målløse i deres fem siste Premier League-kamper og deres tap forrige helg satte en stopper for en imponerende seiersrekke på 23 kamper. Liverpool er heller ikke helt overbevisende bakover med kun to kamper uten baklengs på de siste 12 og 17 imot.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 20.august.