Neste: Middlesbrough

Burnley klarte omsider å snu en lei taps-trend mot Swansea og tar imot Middlesbrough som 2-2-1 på deres siste fem borte kamper og stiller sterkt etter å ha tatt poeng i deres syv siste kamper. 

Nok et oppgjør venter på Turf Moor. Burnley stiller med et sterkt lag, selv om de må klare seg uten suspenderte Marvin Bartley som må sone tre kampers karantene etter å ha blitt sent av banen mot Nottingham Forest forrige uke. Ellers er fortsatt skadespissene; Charlie Austin og Martin «Pato» Paterson ute av spill, mens Chris McCann nærmer seg førstelagsspill.

Vi spiller videre, lørdag var lørdag og det er en ny kamp som venter, forklarer Howe. Vi ser fram til en ny hjemmekamp, denne gang mot Middlesbrough som kommer til å være en tøff kamp og forhåpentligvis kan vi fortsette der vi slapp. I forrige kamp var fansen fenomenal som var en blanding av Grezzas 1000.kamp og en fantastisk snuoperasjon.

– Jeg har tro på at vi kan klare dette, kollektivt. Vi kommer til å kjempe til slutten og denne kampen er viktig for oss fordi det er en midtukekamp som er vår kamp til gode og vinner vi den, vil tabellen se annerledes ut – så alt er opp til oss, legger Howe til.

Sist gang lagene møttes var midtveis i september og den gang tapte the Clarets 2-1 etter en dobbel-Kink i annen omgang. På skadefronten er spiss Marvin Emnes ikke tilgjengelig av samme grunn som navnebror Bartley; tre kampers karantene etter en voldelig hendelse under deres 2-1 seier over Sheffield United. Manager Mowbray blir styrket med Kevin Thomson og Willo Floods retur, samt Barry Robson som ristet av seg hamstring-skaden nylig.

Tross gode nyheter, sliter Boro med noen skader; Seb Hines (brukket kjeve), Merouane Zemmama, Leroy Lita og Justin Hoyte (alle hamstring-skader), samt Nicky Bailey, Jonathan Franks og Luke Williams (ankelskader).

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag 19.4, kl 20:45