Howe: – Gjenskap stemningen

Manager Howe føler at Claret-fansen kan utgjøre den store forskjellen på Turf Moor etter å ha sett hva deres støtte gjorde med spillerne under snuoperasjonen mot Swansea i helgen.

Burnley-sjefen er av inntrykket at de lilla- og lyseblå tilhengerne kan vise seg å utgjøre den lille store forskjellen i Burnleys sluttspurt til Play Off. Etter å ha sett laget sitt snu en 0-1 til 2-1 i helgen mot Swansea, mye takket være en fenomenal støtte fra fansen. Den støtten håper sjefen at fansen kan gjenskape under kveldens kamp mot Middlesbrough.

Det er en stor kamp for oss og fansen kommer til å spille en stor rolle ved å støtte guttene, poengterer Howe. Jeg føler de gjorde akkurat det på lørdag og selv om vi lå under 1-0 så stilte de seg bak spillerne og jeg ved at spillerne satt pris på det.

Foro: lancashiretelegraph.co.uk

– Jeg føler det var en flott avslutning på kampen med en fantastisk atmosfære og hvis vi kan gjenskape det i alle hjemmekamper mellom nå og slutten av sesongen, tror jeg det vil gi oss et stort løft. De utgjør en så stor forskjell når de skaper en slik stemning som gjør det ukomfortabelt for enhver motstander.

 

– Vår hjemmeform har vært ganske konsistent gjennom hele sesongen og liker å se for meg at vi kan avslutte sesongen mes stil og jeg håper vil nyte det synet, legger sjefen til. Vi må sørge for, først og fremst, at vi presterer med samme intensitet og karakter som vi gjorde, fordi det er godt å se guttene kjempe for hverandre.

– Man må ha pågangsmot og ikke gi opp, selv når man ligger under, fordi man kan overraske en selv over hva man kan oppnå, forklarer Howe.