Neste: Millwall

Millwall fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCEt spennende oppgjør venter på Turf Moor der Burnley øyner opprykk, mens London-laget vil komme seg vekk fra bunnstriden som lurer i bakgrunnen. Begge lag har ikke vunnet nevneverdig den siste tiden, men tungen på vektskålen kan bli Burnleys sterke hjemmeform og Millwalls svake borteform.

Burnley er styrket av en fulltallig og skadefri tropp der Danny Laffery, Keith Treacy og Ross Wallace er alle friskmeldt. Gjestene har heller ingen skader å tenke på der både Ed Upson og Simeon Jackson kan få sin debut, sistnevnte venter fortsatt på arbeidstillatelse. Richard Chaplow er også klar til kamp etter å ha vært ute i tre uker.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets er ubeseiret på eget gress denne sesongen, men har slitt litt med å vinne den siste tiden – selv om de samme tallene viser at de er en hard nøtt å knekke. På de siste tre møtene har London-laget vunnet to av tre ganger på Turf Moor, sist gang de dro i land en seier over Millwall var i november 2005 – den gang vant de 2-1.

På de siste elleve kampene i Championship har the Clarets tapt kun en gang og det var mot Middlesbrough andre juledag. Det har blitt sluppet inn magre 23 mål, som er nest best i serien – kun QPR har sluppet inn færre. Motstanderen er i en lignende posisjon som Burnley og har kun vunnet en gang på de siste to forsøkene, deres siste seier siden tidlig desember kom mot Ipswich midtveis i januar.

Millwall har sluppet inn ikke mindre enn 54 mål denne sesongen, noe som er det høyeste blant Championship-lagene og har heller ikke vunnet noen av deres ti siste bortekamper der åtte har endt med tap. Siste seier kom i september over Charlton.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 9.februar kl 16:00

Tidligere møter:
2.nov 2013 Millwall 2-2 Burnley