Klare til kamp

Med en sterk hjemmeform som strekker seg tilbake til forrige sesong, tar the Clarets imot Millwall på Turf Moor. Frittalende Ian Holloway som har ledet blant annet Blackpool og Crystal Palace mot de lilla- og lyseblå har ikke den beste statistikken å vise til i Lancashire – noe Sean Dyche vil at skal opprettholdes.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyche som manager har de siste 13 kampene gjort det utmerket mot sin tidligere klubb og ikke tapt siden 2002.

Det var en av de få kampene der vi ikke fikk en god start, sa Dyche om det første møtet med Millwall tidligere i sesongen. Men i annen omgang var vi utmerket og jeg mener vi viste besluttsomhet ved flere anledninger siden, spesielt mot QPR forrige helt og det har vørt et kjennetegn gjennom sesongen. God organisering, god energi pluss talent kan levere, men noen ganger handler det om lyst og ønske. Det har vært flere anledninger denne sesongen der vi har grepet kampene hvor de kunne gått motsatt vei og det er en veldig verdifull egenskap å ha. 

Jeg har aldri hatt en rar følelse av å møte en tidligere klubb og selv som spiller var det ikke noe byrde. Jeg ser aldri på det fra den vinkelen, så det er egentlig ingen grunn foruten tørsten, viljen og ønsket til å hente tre peong. Jeg håper det fortsetter imorgen, men en ting av gangen og vi må sørge for at troppen er forberedt og klar, noe de kommer til å være og derfra er det opp til dem og levere.

Resten kommer av seg selv og det viktigste er at vi leverer en god prestasjon og vikler det til en seier. Vi har hatt et par poengdelinger, men prestert veldig bra og er fortsatt der alle ønsker å være – i toppen. Vi er fortsatt der og kan kun foksuerer på oss selv, noe vi prøver å gjøre, avsluttet sjefen.