– Stolt av dem

 

Sean Dyche pressekonferanseEtter å ha kjempet seg til poengdeling mot Queens Park Rangers på deres gress hyllet manageren the Clarets etter en strålende oppvisning i fotball. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det var fullt drama på Loftus Road i toppkampen der hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen, hvorpå Danny Ings utlignet, men Lancashire-laget gikk allikevel i garderoben liggende under 2-1. Etter sidebytte viste Sam Vokes magi og før man visste ordet av det var the Clarets i føringen etter spissens 14.- og 15. mål denne sesongen. Gjestene hadde kontroll og kunne ha dratt i land en viktig seier, men istedenfor dukket leiesoldat Modibo Maiga opp og utlignet.

Sjefen var stolt over å ha sett de lilla- og lyseblå score tre mål mot et lag som kun hadde sluppet inn seks mål på hjemmebane gjennom hele sesongen.

Som statistikken har vist gjennom hele sesongen, så er det mye å be om og komme hit og vinne, men jeg mener guttene var herlige, sa Dyche. Energien, ønsket etter å vinne og kvaliteten i det spillet vi viste var enormt og mot et av topplagene og et av de sterkeste troppene i serien. Vårt varemerke er å løpe ut og vinne, noe jeg mener det var gode tegn til fordi vi ikke gjorde annet enn å gå for seier. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi hadde et vrient kvarter i begynnelsen og målene vi slapp inn var enkle, som ikke er likt oss. Jeg er skuffet over de to hjørnesparkene fordi vi pleier å gjøre det bra der, men det er en liten ting. Det er ikke gjentakende og teller ikke og vil heller ikke overdøve prestasjonen. Vi viste vår intensjon og dersom Junior hadde fått med seg litt vind mot slutten, så hadde vi vunnet. 

Jeg mener vi gjorde nesten nok til å dra det i land, men tenker ikke stort mer over resultatet fordi dette gjelder prestasjonen og fortsetter vi å putte dem inn, så vil seirene komme. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings hadde en stor kamp med både mål og målgivende og spissen kunne ha avgjort kampen når det sto 3-2 til gjestene, men sendte ballen dessverre utenfor.

Spissen gjorde alt riktig; lurte offside-fellen, satte fart og kinket til, men skuddet utenfor – noe Ings beklaget overfor resten av laget etter kampen.

– Danny er så ærlig at han unnskyldte seg overfor resten av guttene etter å ha brent den sjansen. Jeg sa at han ikke skulle beklage for noen ting etter måten han spilte og hva han hadde utrettet for oss denne sesongen. Det sier litt om ærligheten som bor i gutten, avsluttet sjefen.