Målfest på Loftus Road

QPRBurnley logo stor(QPR 3-3 Burnley): Rangers fikk en pangstart på kampen med et tidlig mål av Doyle som Ings utlignet midtveis i omgangen, men kort tid senere sørget Dunne for å gi fansen noe å juble for.

Etter sidebytte var det Sam Vokes sin tur til å være rett mann på rett sted ved to anledninger som sørget for å gi gjestene mye å juble for. Ti minutter før fulltid  dukket QPR-innbytter og leiesoldat Maiga opp og satte inn 3-3-målet som også ble sluttresultatet.

Sean Dyche benyttet seg av en friskmeldt Ben Mee på venstreback, mens Ross Wallace og Danny Lafferty varmet benkoen i toppkampen mot Queens Park Rangers. Kampen startet som forventet friskt med to offensive, men hvor dødballene skulle vise seg å være tungen på vektskålen.

Kampens første begivenhet var en tidlig skade på Matt Phillips som måtte byttes ut med Junior Hoilett.

Syv minutter var spilt når QPR ble tildelt hjørnespark som Kevin Doyle satte i nettet bak Tom Heaton. Burnley kviknet raskt til og skapte flere sjanser det påfølgende kvarteret, noe Rangers også gjorde og når klokken viste 25 spilte minutter ble Burnley tildelt hjørnespark. Trippier kastet til Jones som ga ballen tilbake og backen la perfekt inn i feltet til Danny Ings som ikke gjorde noen feil og utlignet for the Clarets.

Ni minutter senere (34‘) var det igjen dødball som skulle være avgjørende når QPR la inn kula fra flagget, denne gang var det Richard Dunne som satte kula i nettet og tok tilbake føringen for hjemmelaget. Flere målsjanser ble laget fram mot pause, der det fort kunne blitt utligning og sterk ledelse.

Annen omgang startet der første sluttet, offensivt og underholdende. Etter ni minutter med sjanser, dueller og nerver var det Michael Kightly som viste gode takter fra kanten når han snappet opp kula, satte fart og la inn i feltet der Sam Vokes fikk foten på ballen og styrte den i mål – 2-2 i det 54.minutt.

Det ble magi av the Clarets og Danny Ings i det 62.minutt når toppscoreren vant en duell med Assou-Ekotto nær dødlinjen med fart og styrke hvorpå han leverte kula til en fri Sam Vokes som enkelt kunne sette inn 2-3 i åpent nett!

Burnley hadde plutselig overtaket og spilte deretter med positiv angrepsfotball som var inspirerende å se på og Ings kunne ha satt en spiker i kisten i det 72.minutt når han plutselig var alene med keeper etter nok en gang ha løpt fra sin motstander, men spissen rotet det litt til mot slutten og sendte ballen over og ut.

Ingen kamp uten dramatikk når klokken viste 79 minutter og innbytter Hoilett brøytet seg fordi flere Clarets-spillere og leverte kula foran mål til innbytter Mobido Maiga som kranglet ballen i nettet og utlignet for hjemmelaget.

Hurtigtoget Junior Stanislas fikk sluttminuttene å vise seg på og skapte som forventet noen utfordringer for Rangers-forsvaret og skapte en stor sjanse fire minutter på overtid, men det ble poengdeling på Loftus Road i toppkampen.

Burnley: Heaton, Trippier, Duff, Shackell, Mee, Kightly (Stanislas 84), Marney, Jones, Arfield, Ings, Vokes.
Innbyttere: Cisak, Long, Edgar, Lafferty, Wallace, Barnes.
Gule kort: Kightly 15

QPR: Green, Traore (Henry 83), Dunne, Hill, Phillips (Hoilett 6), Johnson (Maiga 68), Doyle, Onuoha, Barton, Kranjcar, Assou-Ekotto
Innbyttere: Murphy, Carroll, Hughes, Henry, Hoilett, Zamora
Gule kort: Doyle 41, Dunne 47

Dommer: R. East

Tilskuere: 16,393 (1447 borte)