Dyche før storkampen

Sean Dyche pressekonferanseHelgens første storkamp byr på et toppoppgjør der Burnley er underdogs, men det er en rolle sjefen er tilfreds med. The Clarets reiser til London og møter favorittene QPR som er spådd direkte opprykk tilbake til Premier League – noe Sean Dyche ønsker mer. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De lilla- og lyseblå vil ved seier på Loftus Road ta over andre plassen fra Harry Redknapps mannskap, men vet at det ikke noen enkel oppgave mot.

– Vi har hatt mange store kamper i år og levert gode prestasjoner, noe vi ser fram til å gjøre mot QPR også, sa Dyche. Det er mye å be om fordi de er et veldig godt lag med en veldig god manager, så vi er klare over oppgaven vi har, men vi har taklet slike gjennom hele sesongen og vil være det igjen når det blåses i fløyta. 

– Vi håper helt klart å bruke underdog-statusen i vårt favør – det tillater oss å spille med frihet, angripe og gå løs på kampene, hjemme som borte. Vi har vel gjort det gjennom hele sesongen og blitt slått kun tre ganger, noe som er sterkt etter 27 kamper spilt – vi har en god lagånd og klare for utfordringen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er en forventning på dem igjen etter å ha tatt over andreplassen og på hjemmebane. Jeg vil at vi skal reise dit og spille med den friheten vi har vist gjennom hele sesongen. 

– Harry (Redkmapp) har uttalt seg i det siste at laget har gjort det bra, men ikke utmerket og kjørt over lag. De har gjort det bra nylig og hanker inn seire, de har gode individuelle spillere så utfordringen er der, men vi er på tredje og det er en fantastisk posisjon å være i med noen ypperlige prestasjoner underveis. 

– Men vi vil ikke gi oss med det. Vi vil vil at laget fortsatt har drivet og presser på – vi er 27 kamper uti og mange mente at vi ikke kom til å holde ut, men det har vi! Vi er fortsatt med, jobber hardt, spiller bra og kjemper om de neste tre poengene som vi kommer til å gjøre igjen. 

– Vi har hatt ett-klubbs-mentaliteten så langt denne sesongen, fra spillerne gjennom fansen og det er viktig at det fortsetter – mest av alt nå. Med 19 kamper igjen så har vi kjempet og spilt bra fotball, scoret masse mål og ikke sluppet inn så mange – som passer bra, men vi må gjenta det mot QPR, sa Dyche.