Neste: QPR

QPRLoftus roadThe Clarets reiser til hovedstaden og møter laget som før sesongen var ansett som storfavoritt til å rykke opp. Rangers troner på en andre plass og vil ved seier øke avstanden til tredjeplassen som i skrivende stund besittes av Burnley.

Toppkampen blir direktesendt til stor begeistring for alle QPR og Burnley-fans utenfor balløya.

QPR-spiss og tidligere Claret, Charlie Austin må stå over kampen grunnet en skulderskade og ligger an til å være ute av spill i lang tid etter skaden han pådro seg under tirsdagens seier over Bolton, en operasjon trengs dessverre. Redknapps er derimot styrket av forsvareren Aaron Hughes som ble hentet nylig. The Clarets på sin har tre usikre spillere i Keith Treacy, Danny Laffery og Ross Wallace, sistnevnte har ikke spilt siden august, men burde være tilgjengelig etter en full kamp på onsdag mot Oldham.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har ikke hatt hellet med seg de siste gangene på Loftus Road og kan vise til ikke mindre en fire strake kamper. Redknapps mannskap er i form og kan vise til fire starke seire i Championship og har en sterk hjemmeform som få andre kan måle seg med. Utfordringen for de lilla- og lyseblå blir ikke enklere vel vitende at de kun har sluppet inn 17 mål på de siste 27 kampene – som er det beste i serien.

Burnley på sin side er ikke helt i form om dagen – avhengig av øyet som ser – selv om de kun har tapt en gang på de siste ti forsøkene og på fremmed gress var deres siste seier 19.oktober over Yeovil.

Kampen spilles på Loftus Road, lørdag 1.februar kl 13:15

Tidligere møter:
26.okt 2013 Burnley 2-0 QPR
30.okt 2010 QPR 1-1 Burnley
15.jan 2011 Burnley 0-0 QPR