Neste: Newcastle

newcastleSt James ParkBurnley reiser til Newcastle og møter et Newcastle-lag som fikk snudd trenden med en seier mot Everton, men som har andre problemer å bryne seg på: jakten på en ny manager. Burnley på sin side kan se tilbake på et sterkt poeng mot City i forrige runde, noe de ønsker å bygge på.

Newcastle må klare seg uten Papiss Cisse som soner en dom for en episode der han plasserte albuen i Evertons Seamus Coleman, men foruten det har klubben ingen fravær. Burnley har ingen nye skader og manageren bekreftet i forrige intervju at Sam Vokes antageligvis får spille på St. James’ Park, samtidig som Duff og Taylor er tilbake på treningsfeltet. Stepen Ward er fortsatt ute.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Møtet blir Burnleys første på Newcastles gress siden 17.april 1976 og the Clarets har kun tapt en gang mot the Magpies på de siste seks forsøkene; 3-2-1. Newcastle stiller med en ny managere etter at Alan Pardew gikk som managere nylig og fikk snudd omsider snudd trenden med seier mot Everton etter tre strake tap. Videre har de ikke tapt på eget gress på 1.nyttårsdag.

The Clarets vil nok stille med det samme mannskapet som i forrige kamp og er også det laget som løper mest per kamp: 116km. Lancashire-laget har ikke den beste formen, men har to spisser som har funnet formen – deriblant Ashley Barnes som har nettet tre mål på fire kamper.

Kampen spilles på St. James’ Park, 1.januar kl 16:00