Neste: Peterborough

Peterborough UnitedLondon Road Peterborough UnitedEn tøff kamp venter på Turf Moor der Burnley ønsker å klamre seg til toppen med Play-Off håp, mens tabelljumbo Peterborough sliter på bunnen og vil kjempe seg opp av grøfta. 

Begge lag styrkes av spilleres tilbakekomster, spissene Lee Tomlin og Charlie Austin, samt midtstopperne Gaby Zakuani og Michael Duff er tilbake.

Zukani er tilbake fra afrikamesterskapet, mens Tomlin er ferdig med å sone en tre-kampers karantene. Austin er tilbake fra en hamstring-skade som holdt han ute av spill i over en måned og Duff var ute med en lignende skade, men i en kortere periode. Dean Marney som ble sendt av banen på kontroversielt vis i forrige oppgjør fikk kortet anket og er klar til uttak.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Posh sliter med den svakeste starten noensinne og Burnley har ikke vunnet på London Road i nyere tid, faktisk så langt at man må helt tilbake til 1995 for å finne sist gang det ble tre poeng til Lancashire-laget. Tabelljumbo Peterborough er seks poeng unna sikkerhet og har tapt hele 18 kamper denne sesongen der kun kan vise til svake 13 poeng på hjemmebane. De jager sin femte seier og Fergusons mannskap har slagkraft å vise til med en sterk form som forteller at de har scoret i samtlige av deres ni siste kamper.

Burnley på sin side er i form og har vunnet tre av årets fire kamper og har ett poeng mindre på nåværende tidspunkt, enn da de rykket opp til det gode selskap i 2008.

Kampen spilles på London Road, lørdag 2.februar kl 16

Tidligere oppgjør:
15.sep 2012 Burnley 5-2 Peterborough Utd
04.feb 2012 Burnley 1-1 Peterborough Utd
17.sep 2011 Peterborough Utd 2-1 Burnley