Dyche: – Ha en positiv holdning

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-sjefen trakk fram positivene fra troppen og ser fram til å oppgjøret mot Peterborough som vil gi the Clarets et steg nærmere Play-Off. Lancashire-laget blir også styrket av Charlie Austins og Michael Duffs tilbakekomst som begge er tilbake fra skade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har vunnet de to tidligere oppgjørene mot the Posh og sjefen føler at en riktig mental tilnærming vil kunne gjøre det om til et hat-trick over Darren Fergusons mannskap.

– Alle har noe å spille for og ønsker å klatre oppover tabellen, mens Peterboroughs for øyeblikket er å beholde seg i serien, sa sjefen. De er nederst på tabellen, men der er et vanskelig lag å spille mot som spiller åpent og fleksibelt.

– Darren (Ferguson) har gjort en veldig bra jobb der ved å utvikle spillere, jeg respekterer han høyt og er han kommer til å forsikre seg om at laget hans kan vinne. 

– De har hatt et tøft skjerma og har kommet seg ut av det med tre seire på rappen i desember, men det viktigste for oss er at vi tror på det gjør her. Det er snakk om å ha en positivt holdning og prestere slik vi har gjort i det siste, spesielt mot Sheffield Wednesday og Millwall hvor vi så ut som et lovende lag som kan score og stramme inn bakover, samt ikke ha noe å frykte.

– Charlie (Austin) har hatt et par gode dager, Michael (Duff) er tilbake i trening og Ben (Mee) er like bak med etter et lite tilbakefall, men resten er tilgjengelige for utvalg på lørdag, avsluttet Dyche.