Neste: Portsmouth

Burnley tar imot en gammelkjenning på Turf Moor; tidligere manager Steve Cotterill og hans Pompey som ikke er i form om dagen. The Clarets på sin side har snudd en lei tapsrekke til tre strake seire og håper å kunne forlenge den til fire i deres jakt på 6.plassen.

Burnley-manager Eddie Howe må antageligvis klare seg uten midtbanespiller Dean Marney som sliter med en liten skade som holdt han ute av spill nylig og som måtte stå over 4-2 seieren over Derby i helgen. Men det er usikkert om Howe vil gamble med Marney etter å ha sett Chris McCann storspille i sin comeback, samtidig som energiske Marvin Bartley er tilgjengelig igjen etter sitt røde kort.

På skadefronten er fortsatt Austin og Paterson utilgjengelige, mens keeper Brian Jensen kan få sin 300.kamp mellom stengene for the Clarets og dagen blir markert som «Graham Alexander-dagen» etter forsvarerens 1000 kamper nylig og vil motta en utmerkelse like før kampstart.

Vi jager fortsatt, men trenger å gi oss selv en mulighet. Det frustrerende med denne sesongen har vært at når vi har nærmet oss så falt det sammen, men jeg tror at det blir annerledes denne gangen. Vi har tre kamper igjen med Pompey idag og jeg håper at fansen kan skape en fantastisk atmosfære, riste Turf Moor og gjøre det til en vanskelig dag for Portsmouth, fortalte Howe.

For gjestenes sin del, må manager Cotterill klare seg uten angriper Dave Kitson som sliter med en ribbeinbrudd etter lørdagens målløse oppgjør mot Swansea, i samme kamp ble forsvarer Ritchie De Laet også byttet ut etter å ha pådratt seg en smell, mens Liam Lawrence (muskel), Nadir Ciftci (ankel) ikke kan bidra – er forsvarer Ricardo Rocha suspendert ut sesongen.

Pompey har ikke hatt den beste formen i det siste med kun en seier (Leicester) på de syv siste forsøkene, men er sterke på bortebane i det siste, til tross for å ha tapt 12 av totalt 21 kamper på fremmed gress.

Gledelige nyheter for Pompey-sjefen må være at navnebror- og ving David Cotterill er tilgjengelig.

Hvordan vi har klart å komme oss hvor vi er på tabellen er kun og holdent takket være spillerne, det er nesten et mirakel. Jeg ser for meg at lagene under oss på tabellen med større spillerstaller klør seg i hodet og undrer hvordan vi har klart å skrape så mange poeng som vi har, fortalte Cotterill.

Sist gang lagene møttes, vant Burnley 2-1 på Fratton Park etter 30 års ventetid og Eddie Howes menn håper å kunne gjøre det til en dobbel-Pompey denne sesongen. Det kommer til å være mange slitne bein utpå banen da begge lag også spilte på lørdag.

Kampen spilles på Turf Moor, 25.4 kl 16:00.