Neste: Sheffield W. (Capital One)

Sheffield WednesdayTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot the Owls på Turf Moor, noe som gir mulighet for debut for flere nysigneringer, men gjestene har hatt gode tider på Turf Moor. 

Matt Gilks, Steven Reid og Stephen Ward kan alle få sine debuter for the Clarets, samtidig som en startplass for Sordell og Barnes ligger i kortene. Eneste skaden Sean Dyche har å ta hensyn til, er Sam Vokes, mens Sheffield Wednesday må kanskje klare seg uten Sam Hutchinson som har slitt med ryggen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley ligger med et knepent overtak over sin kommende motstander: 42-19-38 og de lilla- og lyseblå er ubeseiret på de fire siste møtene. I cupen er the Clarets også pålitelige og kan viste til 10-1-1 på de siste tolv forsøkene, det siste tapet kom mot West Ham, men de har avansert i de elleve siste forsøk.

Wednesday har hatt gode tider i turneringen og har også feid til side Premier League-motstand på sin ferd. The Owls styrke er også på Turf Moor der de er ubeseiret på de siste åtte kampene: 4-4-0.

Kampen spilles å Turf Moor, tirsdag 26.august kl 20:45

Tidligere oppgjør
18.jan 2014 Burnley 1-1 Sheffield W.
13.aug 2013 Sheffield W. 1-2 Burnley
01.jan 2013 Sheffield W. 0-2 Burnley
02.okt 2012 Burnley 3-3 Sheffield W.