Jones ser på det positive

David Jones forteller at the Clarets må fortsette å uttrykke seg og omgjøre prestasjonene til resultater og verdifulle poeng.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jones spilte i hjertet av en imponerende annen omgang og var nære en utligning selv, men kampen ble avgjort det eneste målet, signert Nathan Dyer i det 23.minutt. Hjemmelaget styrte første omgangen, mens the Clarets hevet seg betraktelig i annen omgang. 

– Vi er skuffet over å ikke kunne reise derfra med minst ett poeng, i annen omgang klarte de ikke å stille med noe annet enn kontringer et par ganger og selv da var det forgjeves. Vi skapte sjanser og beveget ballen bra, vi så ut som det eneste laget som ville score og vi ønsker ikke flere slike resultater der vi spiller bra og ikke får noe igjen. Vi treger å lære raskt, utbedre feilene vi har gjort og snu dem til resultater. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tror at ligaen utvikler seg og det er alltid bedre spillere som kommer inn, er man i en liga der du trenger i stor grad å fokusere, så kan feilene du gjør påvirke lag.

– Det er mange spillere som har god erfaring fra Premier League i laget vårt, som meg selv, samtidig som vi har fått inn et par andre. Vi har også noen veldig gode spillere i laget som hadde en herlig sesong som var, vi e runge og spiller uten frykt. 

– Selv om vi respekterer lagene utenfor banen, må ta steget opp til å være oss selv, ha tro på våre ferdigheter og få resultatene. Å reise til Swansea og spille slik vi gjorde i annen omgang – der kan vi finne mye positivt, avsluttet Jones.