Neste: Sheffield Wed.

Sheffield WednesdayTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Sheffield Wednesday som for øyeblikket ledes av tidligere Burnley-trener, Stuart Gray som har fått fart på the Owls. Med to overlegne resultater etter hverandre og er sterk borteform ligger alt til rette for en knakende kamp på Turf Moor hvor the Clarets fortsatt er ubeseiret.

The Clarets må se an formen til Ben Mee og Ross Wallace som begge er tvilsomme til oppgjøret, mens gjestene har en noe lenger skade liste i Michail Antonio, Giles Coke, Lewis Buxton, Kamil Zayatte og Martin Taylor, men kan gi nysignering Oguchi Onyewu sin debut, mens Connor Wickham ligger an til en retur.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes var tidlig i sesongen på Hillsborough og den gang vant the Clarets 2-1. Burnley er ubeseiret på de tre siste, hvorav to har endt med seier – men på Turf Moor-festningen står fortsatt ubeseiret denne sesongen. Sheffield Wednesday har derimot hatt hellet med seg de siste møtene og har ikke tapt i Lancashire på de siste syv forsøkene, der fire har endt med seier i favør Wednesday. Sist gang Burnley vant over the Owls på eget gress var i gamle første divisjon i 2000.

Bakover er the Clarets solide og kan kun sluppet inn 19 mål, kun QPR har sluppet inn færre. The Owls på sin side har ikke sluppet inn mål i fire av de siste seks og sammenlagt er Wednesday ubeseiret på de siste seks kampene i alle turneringer der tre har endt med seier og på de to siste har de nettet imponerende ti mål. Enklere blir det ikke for Burnley da Wednesday er ubeseiret i fire bortekamper.

Kampen spilles på Turf Moor lørdag 18.januar kl 16:00

Tidligere møter:
13.aug 2013 Sheffield W. 1-2 Burnley
1.jan 2013 Sheffield W. 0-2 Burnley
2.okt 2012 Burnley 3-3 Sheffield W.