Gateshead henter Ryan Noble

Burnley-angriper Ryan Noble pakker kofferten og reiser retning østkysten. 22-åringen har ikke slått gjennom i Lancashire og forlater dermed de lilla- og lyseblå.

35. Ryan NobleUnge Ryan Noble ble hentet til Turf Moor som et fremtids-prosjekt, men har ikke slått gjennom til tross for landslagspill på aldersbaserte nivåer; U17 og U19.

– Noble er en målscorer og en god spillerHan kan spille gjennom midten eller på kantene som vil passe vår spillestil, han holder på ballen, har god bevegelse og er en utmerket signering av klubben. Det er et perfekt tidspunkt for han og oss, han er en spennende spiller som ønsker å slå seg til og spille jevnlig fotball på et godt nivå. Konkurranse er alltid sunt og jeg trengte det  på flere områder, Noble kan score mål i Conferense og jeg ser fram til at han gjør et godt inntrykk, sa Gateshead-manager Gary Mills

Noble har blitt enig med Burnley om en gjensidig oppsigelse av kontrakten og Burnley FC ønkser å takke Ryan for innsatsen i løpet av den korte tiden på Turf Moor.