Barnes: – Derfor valgte jeg Burnley

Ashley Barnes pressekonferanseKlubbens siste ervervelse forteller at han valgte Burnley FC fordi han ønsker å oppfylle sin drøm om å spille i Premier League.

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Barnes ble hentet av Sean Dyche like før helgen og spissen fikk sin debut mot Yeovil Town, selv om det ikke ble noen drømmestart med mål. Spissen innrømmer overfor klubbens hjememside at han er henrykt over å komem til en klubb som han føler kan utfordre toppen.

Overgangen har ligget i kortene siden sommeren og jeg er glad at det er gjennomført og at jeg kan starte et nytt kapittel i karrieren, sa Barnes. Sjefen var tungen på vektskålen for meg, men jeg trengte enny utfordring i livet. Jeg hadde en fantastisk tid i Brighton og håper jeg spilte min del med å få dem deit de er idag, men det er en frisk start nå og det som sørget for det er at jeg ønsker å spille i Premier League.

Spillergruppen kan nå Premier League og jeg vil hjelpe dem med å komme seg dit, det er derfor jeg valgte Burnley og ville ikke vært her hvis ikke trodde på at vi kan klare det. Alle vil dit, men jeg anser dette som en stor sjanse og ønsker å bidra med mitt for å nå det.

Spissen fikk sin debut mot Yeovil, men klarte ikke å finne nettmaskene – dem sto spissduoen Danny Ings og Sam Vokes for, en duo han skal utfordre.

Det var flotte mål av Danny og Sam og jeg håper jeg kan gjøre dem bedre og score flere mål. Jeg vet hvor vanskelig det er å komme seg inn på laget, men det bekymrer meg ikke. Gutta på benken var sterkere idag med Kights og alle andre, så hele laget er sterkere og vi kjemper om plassene, sa Barnes.