Sjefen etter Yeovil-seieren

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche mener de lilla- og lyseblå var verdige vinnere på Huist Park og minket avstanden til serielederne Leicester. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Burnley dro i land sin andre seier på rad i serien etter mål av Danny Ings og Sam Vokes, noe som fikk sjefen til å trekke på smilebåndet og heve hodet høyt i det hans lilla- og lyseblå arme sikret sesongens sjette borteseier.

– Med all respekt for Yeovil, så vil jeg si at de fleste anser oppgjøret som en fallgruve, men vi sørget for at det ikke ble det, sa Dyche. Vi forventet ingen dans på roser eller en enkel kamp og all ære til Yeovil, det de har utrettet som fotballklubb er fantastisk og har gjort dette (Huist Park) til et veldig vanskelig sted. 

– De fortsatte å gi alt og sto for det, men generelt mener jeg noe av fotballen vår var utmerket på en veldig vanskelig matte og i annen omgang følte jeg vi åpnet dem ved flere anledninger og kunne ha ledet med flere mål. Så fikk de et enkelt mål etter standard og plutselig ble det en cup-kamp de siste ti minuttene. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

– Det kan skje, men jeg mener vi leverte en god prestasjon som var verdig seier og jeg mener begge målene var fantastiske på hver sin måte. Danny skjøt en ut av ingenting, noe han kan og til det andre presset Dean Marney – som hadde vært utmerket gjennom hele kampen – og la opp til Sam. 

– De var mange gode ting med vår prestasjon og jeg er entusiastisk med hva de får til og forsikrer meg at de vet det. Ve har kun tapt tre kamper gjennom sesongen, som er imponerende selv med mine krav, 50 poeng fra 25 kamper betyr at vi alle burde være fornøyde. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

– Å bringe med seg antallet fans vi fikk meg er førsteklasse. Vi er ikke noen stor klubb, men igjen så viste vi at byen støtter klubben og jeg håper de ser at vi støtter dem. Det var fantastisk for dem å reise hit og se den fotballen, spesielt i annen omgang. 

Om klubbens siste ervervelse som også fikk debuten sin, la sjefen til;

– Ashley er en del av gruppen nå og vi ser fram til at han utfordrer spissene, ikke støtter dem. Han vet det og han kommer til å utfordre dem, det er jeg sikker på, avsluttet sjefen.