Neste: Sheffield Wednesday

Hillsborough StadiumSheffield WednesdayBurnley reiser til Hillsborough og møter en utfordrer som ikke har overbevist siden opprykket fra League One i sommer og som befinner seg like over nedrykksstreken. The Clarets tapte for hardt-satsende Leicester i forrige runde og ønsker å rette opp inntrykket mot the Owls. 

Wednesday-spissen Jay Bothroyd (ankel) og midtbanespiller Jose Semedo (kne) forblir usikre i forkant at tirsdagens kamp, men har flere spillere som kjemper om startplass. Dave Jones er et alternativ på topp med Chris O’Grady, Mamady Sidibe og vingen Jermaine Johnson kjemper alle om startplass.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

For the Clarets del er fortsatt Ben Mee ute, mens Charlie Austin er tvilsom etter å ha blitt byttet ut tidlig i kampen mot Leicester etter et problem med gluteal-musklene (rumpe-muskel). Slikt åpner for både Martin Paterson og Sam Vokes.

The Owls er ubeseiret mot the Clarets på fire oppgjør og det har vært målfest de siste tre gangene med hele elleve mål mot de lilla- og lyseblå og trenger tre mål til for å nå 150 nettkjenninger mot Lancashire-laget. Sheffield Wednesday befinner seg like over nedrykksstreken med kun tre poengs sikkerhet og kan vise til 3-1-1 på de siste fem. På Hillsborough har det ikke vært greit de siste kampene, men det ble seier over Charlton sist etter fire strake tap.

The Clarets befinner seg midt på tabellen etter å ha gått på en smell mot Leicester i forrige runde og vil nå rette opp formen på bortebane som for øyeblikket viser kun en seier på seks siste forsøk.

Blant milepælene finner vi Chris Kirkland og Chris McCann som begge ligger an til å få sin 250. kamp for dine respektive klubber.

Kampen spilles på Hillsborough, tirsdag 1.januar kl 20:45

Tidligere møter:
2.okt 2012 Burnley 3-3 Sheffield W.