Dyche: – Ikke godt nok

Sean Dyche pressekonferanseSjefen var langt fra fornøyd etter å ha sett sitt lilla- og lyseblå mannskap tape mot tungt-satsende Leicester og forteller at tapet var fortjent. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Clarets-sjefen fikk den verst tenkelige start på dagen etter kun syv minutter uti første omgang, når Charlie Austin måtte av banen etter en duell og dermed endret det spillets gang. For å ødelegge dagen ytterligere for de lilla- og lyseblå dukket tidligere leiesoldat og Burnley-dödaren David Nugent opp og satte inn kampens eneste mål.

– Jeg mener at vi ikke fortjente noe, poengterte sjefen. Jeg mener begge lag fra flate og det var ikke mye energi i kampen, samtidig som det fra vårt ståsted var et svakt mål. Vi hadde en flott sjanse mot slutten som vi burde ha scoret på og kanskje fått noe ut av kampen, men foruten det var det mest tomgang.

– Vi var langt fra vår forventede og normale prestasjon og det er rettferdig å si at vi ikke var oss selv i løpet av de 95 minuttene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var en rar en (Austins tidlige skade og bytte). Charlie sa han var friskmeldt fordi han følte seg vel, men dessverre som det noen gangen hender, var realiteten en annen når dommeren blåser i gang kampen og adrenalinet pumper gjennom kroppen. Han kjente smerte og ubehag i muskelen og dermed tok vi han av banen umiddelbart. 

– Man må stole på den følelsen og selv om vi fikk Charlie av banen kjapt, så bør han få litt tid på seg. Det er noe vi må se an og avgjøre hvor lang tid det kommer til å ta, laget må reagere på slike tilbakeslag – noe vi nesten klarte. Det var mye innsats og vi var nære, men ikke godt nok. 

– Det er spesielt viktig når hardt-satsende lag som Leicester City kommer til oss, at vi har tro på oss selv, noe vi har vist ved flere anledninger. Denne gang var det kun et spørsmålstegn igjen, men det er en del av deres lærekurve fordi de er en ung gruppe, avsluttet sjefen.