Neste. Sheffield Wednesday

Sheffield WednesdayHillsborough Sheffield WednesdayBurnley reiser til Sheffield og møter et Sheffield-lag som i likhet med Burnley har ambisjoner om opprykk. Begge lag er i form med sterke hjemme- og borte resultater å vise til, noe som kommer til å by på et spennende oppgjør på Hillsborough. 

Wednesday-laget styrkes av Aiden McGeady som ble hentet mandag og er naturligvis tilgjengelig for the Owls, samtidig som Keiren Westwood (keeper, Glenn Loovens og Daniel Dudil (forsvar), samt midtbanespillerne Barry Bannan og Sam Hutchinson er tilgjengelige.

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

Sean Dyche på sin side har ingen skader å bekymre seg over og det forventes at Joey Barton og Matt Lowton kommer til å returnere til startoppstillingen. På Hillsborough har Sheffield hatt det tøft mot Burnley (1-2-5) og Burnley har funnet nettet i de elleve ligakampene mot the Owls.

Det som gjør ting litt utfordrende for Burnley er Sheffield Wednesdays gode hjemmeform som forteller at de ikke har tapt siden elleve hjemmekamper (8-3-0), mens Burnley jager sin fjerde strake borteseier. Begge lag har hentet 13 poeng på deres seks siste seriekamper (4-1-1) – kun Hull og Birmingham har hentet inn flere poeng med 15 og 14.

Kampen spilles på Hillsborough tirsdag 2.februar kl 20:45