Neste: Southampton

southamptonSt Marys stadium SouthamptonBurnley reiser til Southampton og møter et talentfullt lag som blant annet hentet to av Burnleys store stjerner de siste par årene: Jay Rodriguez og Charlie Austin. The Clarets har de siste kampene spilt med en annerledes formasjon og deres midtbane begynner å finne tonen, noe som bør bekymre enhver motstander. 

Southampton må klare seg uten Ryan Bertrand og Cedric Soares, mens Burnley kanskje må hvile kaptein Tom Heaton etter at sisteskansen ble sendt hjem fra landslagsleiren etter en mindre skade. Andre Gray soner fortsatt karantene etter å noen lumske tweets for et par år siden.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Saints har kun tapt en av deres fire siste møter med the Clarets (2-2-0) og deres sterke form mot de burgunder- og lyeblå forsterkes på hjemmebane hvor det kun har blitt et tap på 14 kamper (7-6-1).Videre er det kommende hjemmelaget ubeseiret i samtlige kamper på eget gress (3-2-0) og tar man med fjoråret så strekker det seg til åtte kamper uten tap (5-3-0). Det har ikke vært mangel på mål og de har scoret i 13 hjemmekamper på rad.

The Clarets har tapt samtlige bortekamper denne sesongen og alle tre (to i PL og en i cupen) har endt uten Clarets-mål. Etter at Sean Dyche endret litt om på taktikken fra deres vante 4-4-2 til en 4-5-1. har the Clarets sett mer til ballen og utfordret selv de store, samt dro i land en viktig seier over Watford. Mye tyder på at manageren blir lojal mot både lagoppstillingen og formasjonen også i dette oppgjøret.

Kampen spilles på St. Mary’s Stadium, søndag 16.10 kl 17:00