Neste: Stoke

Stoke City fcStoke City Britannia StadiumStoke tar imot Burnley til kamp på eget gress og er som forventet favoritter til kampen, mens Burnley som fikk sin første seier i forrige runde er underdogs i oppgjøret.

Begge vil vinne og ingen vil tape, det er klart for en underholdende kamp mellom to entusiastiske lag. 

Stoke håper å kunne ha Eric Pieters og Phil Barsley tilgjengelig til oppgjøret etter at spillerne har kommet seg etter siste dyst mot Tottenham. Marc Wilson pådro seg en hamstring-skade i nevnte kamp og er ikke tilgjengelig, men det kan Glenn Whelan. På Burnleys side er Steven Reid og Dean Marney friske igjen, mens Nathan Chalobah som pådro seg en skade under siste U21-kamp antageligvis må stå over oppgjøret. Legenden Sam Vokes nærmer seg og burde være klar til kamp i løpet av den nærmeste tiden.

Stoke har ikke imponert i serien denne sesongen, men spiller de på samme måte som mot Tottenham har de all mulighet til å kunne dra i land en seier og gjøre god innsats. Burnley dro som nevnt inn en seier mot Hull før landslagspausen takket være et Ashley Barnes, men skal få det tøft mot Mark Hughes’ Stoke.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings sørget for to mål i midtuken mot Portugals U21-lag på Turf Moor og er en av spillerne det settes søkelys på til dette oppgjøret. I løpet av lagenes ni oppgjør har det blitt målrikt og fire av møtene på Britannia Stadium har endt uavgjort. Stoke er ubeseiret i tre av deres siste hjemmekamper og jager sin fjerde, men sliter allikevel bakover med kun to kamper uten baklengs. Død-baller er deres svake side hvor nesten halvparten av målene har havnet imot.

Burnley sikret sin første seier mot Hull forrige runde etter å ha gått på tre strake tap, men klarte å holde buret rent etter seks forsøk. The Clarets’ svakeste punkt er også død-baller hvor åtte mål har gått imot, men de sliter litt på motsatt side med manglende nettkjenninger. Syv poeng på elleve kamper er alt annet enn imponerende, noe som er halvparten av det de sikret seg sist gang de var i den øverste ligaen i løpet av samme tidspunkt (2009-10)

Kampen spilles på Britannia Stadium, lørdag 23.nov kl 16:00