Dyche: – Lista er lagt

Sean Dyche pressekonferanseClarets-sjefen gjør klart mannskapet til helgens oppgjør mot Stoke og forteller et lagets tro på seg selv er forsterket etter at de dro i land deres første seier i serien to uker siden. Sjefen forteller at troppene er selvsikre og klare til kamp.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Den nylig utnevnte årets manager i nordvest så sitt lilla- og lyseblå mannskap seire over Hull City i forrige runde og har hatt to uker på å klargjøre spillerne til nok en utfordring, nemlig Stoke som de møter denne helgen. Seieren har gitt laget en forsterket tro på seg selv og hvordan laget fungerer, samtidig som de har lagt en standard for seg selv.

– En seier betyr ikke at vi har vunnet VM, en kamp betyr at vi har lagt listen og vi ser fram til å ta det videre. Vi er i Premier League av en grunn og vi håper at seieren markerer det. Vi har hele tiden sagt at vi ønsker å konkurrere på vår måte og etter våre spilleregler, noe vi har gjort, men det blir alltid målt etter hvor mange kamper du har vunnet. 

Gruppen har blitt vant med å vinne, det samme har staben og fansen, så det er en annen tankegang. Vi sier ikke at vi kommer til å entre byene og ta alle tre poengene hver uke, men vi føler vi kan utfordre og det forsterker troen vår. 

– Jeg tar gledelig imot utmerkelsen (årets manager), men må vær ærlig og si at det var på vegne av staben, spillerne og klubben. Jeg snakker mye om «en-klubb-mentaliteten» og tror på det, så enhver utmerkelse som kommer er for alle og det mener jeg. Det er fint å få en utmerkelse og det anerkjenner en annerledes reise for oss, antageligvis en som vi bygger på som er bortenfor den mange ser for seg, avsluttet Dyche.