Neste: Watford

The Hornets tar imot the Clarets og det er klart for dans på Vicarage Road. Malky Mackays disipler har slitt noe i det siste med kun et poeng på de tre siste og ønsker å snu trenden, mens Burnley flyr høyt etter forrige helgs sterke seier over Norwich.

Dette blir andre kamp på rad hvor Burnley møter et lag som styres av en manager som var ønsket ved Turf Moor-roret. Watford hadde en glansperiode fra desember til midten av januar med syv strake seire, men har tre tap og en poengdeling på de fire siste.

Sist gang lagene møttes var på Turf Moor i en underholdende kamp hvor begge lag tok føringen, men det var Burnley som til slutt trakk det lengste strået og vant 3-2, takket være Alexanders ferdigheter fra krittmerket.

På skadefronten har Eddie Howe ingen nye bekymringer å tenke på og må klare seg uten Martin Paterson og Chris McCann, men har derimot et tilskudd i Richard Eckersley som returnerte fra sitt låneoppholde hos Bradford City.

Burnleys midtstoppere kommer til å få et ørlite problem med klubbens toppscorer Danny Graham med sine 18 mål på like mange kamper, etterfulgt av Marvin Sordell med 13 mål, også han på like mange kamper. De to står for halvparten av klubben mål denne sesongen.

Watfords Lloyd Doyley er tvilsom til oppgjøret etter å ha blitt byttet ut i forrige kamp mot Nottingham Forest med en lårskade. Don Cowie er sidelinjet, mens Ross Jenkins og Lee Hodson er tvilsomme.

Burnley-sjefen er klar på at laget trenger å ta alle poengene de kommer over, skal de være med og kjempe i toppen.

– Vi nærmer oss et stadie i sesongen der uavgjort ikke er nok. Vi trenger å vinne kamper, vi trenger tre poeng hyppigere hvis vi ønsker å nå Play Off. Det hadde vært fint med seiersrekker, men først må vi se mot Watford og prøve å få de tre poengene.

– Det viktigste er at vi plukker opp poeng nå, vi kan ikke spille på vår hjemmeform, vi trenger både hjemme og borte. Med fire bortekamper for vi forhåpentligvis en god start, noe jeg mener er nødvendig – får vi det, blir ikke de neste og påfølgende vanskelige, forklarer Howe.

Tross ønsket og snakket om en etter-lengtede seiersrekken, er Howe vel viten om Watfords trussel – nevnte toppscorer, Danny Graham.

– Watford er et ungt- og energisk lag med gode spillere og det er klart at (Danny) Graham på topp har hatt en flott sesong. […] Vi trenger å være forberedt, noe jeg mener vi er, og vi trenger å ha tro på oss selv og få til vårt spill mot Watford – og med vårt lag, burde vi ikke frykte noen, poengterer Howe.

Kampen spilles på Vicarage Road, lørdag 12., kl 16:00