Neste: West ham (FA cup)

Burnley reiser til London og Boleyn Ground – også kalt Upton Park – hvor de skal møte West Ham United. Hjemmelaget sliter i ligaen og tross gode signeringer har de fortsatt ikke funnet formen og forsvaret deres lekker fortsatt.

Avram Grant og West Ham har siden januar for det meste vunnet i cupene, i ligaen har de kun 2-2-3 å vise til – noe London-laget har all grunn til å være bekymret over. I FA cupen har de Championship-lagene beseiret Barnsley (2-0) og Nottingham Forest (3-2), hvor Burnley er deres tredje hinder.

– Det er alltid bra å spille hjemme, men jeg vet at det ikke kommer til å bli en enkel kamp. For dem er FA cupen alt, en mulighet for dem å bli elsket og etter det jeg vet av erfaring så gir Championship-lag alt – vi må forberede oss på en veldig vanskelig kamp, uttalte West Ham-sjefen.

På skadefronten har ikke Grant mye så bekymre seg foruten leiesoldat Robbie Keane, som måtte byttes ut i forrige kamp (3-3 mot West Brom.).

Gjestene fra Lancashire på sin side av banehalvdelen er mer enn klare for oppgjøret som venter. Både Tyrone Mears og Ross Wallace meldte få dager siden at dette er en kamp de har en gyllen mulighet til å vinne, mens sjefen selv uttrykte sitt ønske om å gjenta cup-eventyret fra 2008/09-sesongen, da Burnley vant over det som var av London-lag.

Burnley vant 4-2 over Port Vale og  3-1 over Burton i FA cupen og reiser nå til London med en bortestatistikk som gir Claret-fansen håp om videre avansement.

Eddie Howe må klare seg uten signeringene Charlie Austin og Marvin Bartley som begge er utilgjengelige fra cup-spill for Burnley denne sesongen ettersom de har representert sine tidligere klubber, mens Martin Paterson og Chris McCann er fortsatt utelukket.

Kampen spilles mandag 21.feb, kl 20:45 på Boleyn Ground/Upton Park