Neste: Yeovil

YeovilHuish ParkBurnley reiser til Yeovil om møter tabelljumbo med samme navn som sliter om dagen, men Lancashire-laget har ikke overbevist på fremmed gress den siste tiden.

Det forventes at Burnley skal vinne, men en skal ikke undervurdere Yeovil som kjemper for tilværelsen i Championship.

Hjemme laget må muligens klare seg uten forsvarer Byron Webster som sliter med en hamsting-skade, mens med-forsvarer Matteo Lanzoni er klar etter å ha returnert fra Oldham. Burnley på sin side har noen småskader på Dean Marney og Ben Mee, men er styrket av Ross Wallace som har begynt i full trening og Michael Duff som er friskmeldt. Idag ble Ashley Barnes hentet og spissen kan få sin debut mot Yeovil, selv om det er forventet at både Vokes og Ings starte på topp.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lagene har kun møtt hverandre en gang og det var på Turf Moor i begynnelsen av sesongen hvor the Clarets vant 2-0. Tabelljumboen har seriens svakeste hjemmeform med kun åtte poeng på elleve kamper, men det stopper ikke der; tre strake tap, ett mål for og ni imot, samt 18 nettkjenninger denne sesongen – noe som er det svakeste i Championship.

Burnley snudde en lei trend i forrige runde og kan vise til kun en seier på de fire siste kampene, men har et stramt forsvar som kun har sluppet inn 18 mål – kun QPR har bedre. The Clarets har hatt en kurve som har vist nedgang i formen med ingen borteseire på de syv siste forsøkene, deres siste seier på fremmed gress var mot Ipswich i oktober.

Kampen spilles på Huish Park, lørdag 11. januar kl 16:00

Tidligere møter:
17.aug 2013 Burnley 2-0 Yeovil