– Noen vanskelige dager

Manager Dyche var en glad mann etter de par siste dagene, ikke bare ble det en sterk seier over regjerende seriemester Leicester, men de hentet også inn to spillere til Turf Moor- ene av dem for rekordsum.

 

Foto: BurnleyFC.com

Clarets hentet iren Robbie Brady fra Norwich og Ashley Westwood fra Aston Villa, begge med god erfaring fra Premier League, mens Sam Vokes sørget for at Lancashire-laget dro i land enda en sterk seier på eget gress.

– Du kan tenke deg at det har vært et par interessante dager av forskjellige grunner, men det endte med en fin seier og nok en fin kveld på Turf Moor, sa Dyche og forklarte; Lag finne det veldig vanskelig å spille her og det var ikke flaks idag, det var veldig grundig prestasjon mot et veldig godt lag. 

– Vi begrenset dem til langskudd og jeg mener vi var en større trussel fra flere deler av banen, spesielt på innleggene og fysisk var vi veldig sterke. Tempoet og pasningspillet var bra og i løpet av 90 minutter banket vi på døren deres og det hele ble avgjort med et øyeblikks sannhet. 

Foto: BurnleyFC.com

– Det var mistanker om bruk av hånda, men jeg mener det traff magen hans og så armen og det mener jeg. Jeg mener vi har fått nok (avgjørelser) mot oss og har kun bedt om lik behandling med avgjørelsene. Forhåpentligvis balanserte det seg og hvis det var en av dem, så c’est la vie. Når alt kommer til alt så har vi en gruppe spillere som gir alt hele tiden, så la meg forsikre alle vi prøvde å ro det i land. 

Overgangen til Robbie Brady ble gjort offentlig i pausen på Turf Moor, når klubben annonserte det over høyttaleranlegget.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi må dessverre leve med tapet av Dean Marney og Ashley er en vi kjenner til. Han er veldig erfaren Premier League og kjenner til den, han er en god tekniker og flink til å holde på ballen, noe vi mener blir bra for oss og det vil være bra for han.

– Han må gjøre seg fortjent til spilletid, det samme må Robbie. Han er en litt annerledes spilletype som kan spille i litt flere posisjoner og som var sulten etter å komme tilbake til Premier League og vi ønsker at han tar utfordringen. Det var en vanskelig avtale å få gjennom, men vi er henrykte over å ha han og Ashley her. Begge har styrker som de tilføyer gruppen og det mener jeg fordi jeg kjenner gruppen, avsluttet sjefen.