Første intervju med Brady

Etter overgangen fra Norwich er nysigneringen Robbie Brady sikker på at dette var et riktig og viktig steg i hans karriere og ser fram til en ny og spennende æra med the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var en herlig overgang for meg. Det er hvor alle ønsker å være, så det å få muligheten av manageren å spille er er fantastisk. Jeg tar den imot med begge hendene og håper jeg kan gjøre mitt for å hjelpe guttene. Det har vært en fantastisk start på sesongen og der ser ut som om klubben går i riktig retning. 

– Jeg flyr høyt siden manageren har såpass tro på meg at han hentet meg her og jeg håpe rå kunne gjengjelde det, jeg er klar for å jobbe hardt, lære meg hvordan ting fungere her og håper å kunne bidra med mitt, sa Brady.

25-åringen var på Turf Moor på tirsdag i påvente av formalitetene rundt overgangen og benyttet samtidig anledningen til å få med seg kampen mot Leicester, som the Clarets vant 1-0 takket være et sent mål av Sam Vokes.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener guttene var utrolige og det var en fantastisk start for meg å se dem spille slik å få seieren de fortjente. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe dem med et par poeng til på tabellen, jeg har alltid likt å spille her. Etter å ha spilt her ved et par anledninger begynner jeg å få en følelse av stemningen og er klar, avsluttet nysigneringen.

En spiller i Burnley-troppen som fryder seg over overgangen er barndomsvenn- og medspiller på det irske landslaget, Jeff Hendrick som mener Brady vil spille en stor rolle for the Clarets.

– Det er herlig å ha enda en venn her og jeg tror han kommer til å være utmerket for laget. Han er en god gutt og alle kommer til å se hvor god han er, han har mange kvaliteter og jeg tror alle har sett det de siste årene. Om det var Norwich, Hull, Irland og nå kommer han til å vise det her. Han har en herlig venstrefot og jeg kunne fortsatt hele dagen med å fortelle hvor god han kan være, nå må han bare vise det, avsluttet Hendrick.