Nok en gragd for Cameron Howieson

Cameron Howieson er et navn verdt å merke seg i Burnley. Unggutten fra New Zealand har siden overgangen til Turf Moor vist at det er et potensiale som the Clarets vil dra nytte av i årene som kommer. Ikke bare fikk 18-åringen representere New Zealand i sommerens OL, men ble like så greit kåret til månedens unge spiller i ligaen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Dette er flotte nyheter for Cameron og de er vel fortjent.Vi snakker om en spiller som har vært involvert i treningen med førstelaget og som har spilt for hjemlandet sitt under sommerens OL.

– Han fikk ingen pause før sesongen og ankom litt senere, men til tross for dette klarte han å opprettholde sin utdanning og har utført tilleggtreninger, som gjør han fortjent til heder og ære. 

– Med alle de ekstra tingene har har gjort; å opprettholde sin utdanning, samtidig som han sparker ball på banen er et flott eksempel til alle akademiets spillere uavhengig av hvilket nivå de er på, så må de investere i tiden utenfor banen for å beskytte deres fremtid,sa akademi-sjef Jason Blake.