Stanislas: – Viktig for oss å vinne

Junior Stanislas pressekonferanseMålscorer Junior Stanislas innrømte at kveldens tre poeng var vitale for the Clarets som seiret over opprykkskandidatene Crystal Palace på Turf Moor. Vingen bla tatt inn i varmen igjen etter flere uker på sidelinjen og takket for tilliten ved å score en perle av et mål som gir manageren ytterligere hodepine når det kommer til laguttak. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

81 spilte minutter viste klokken når Danny Ings snappet opp ballen fra Damien Delaney og serverte vingen med en drømmepasning som ikke kunne annet enn å havne i mål. The Clarets’ tredje seier på fire forsøk gjorde at Lancashire-laget klatret opp til en 10.plass på tabellen og vingen var naturligvis strålende fornøyd over at det ble full pott etter en dominerende oppvisning på Turf Moor.

– Det var viktig for oss å vinne, sa Stanislas. Vi har spilt bra den siste tiden og kun kommet ut av det med uavgjort, så etter å ha spilt relativt bra var det godt å komme ut av det med tre poeng. Vi startet veldig bra og skapte mange sjanser som vi burde ha brukt bedre, men gjorde ikke og måtte derfor fortsette.

I annen omgang kom de mer tilbake, som vi visste at de kunne gjøre og at vi måtte stå imot, fortsette å gjøre ting riktig og fikk heldigvis et mål til slutt. Det var en tøff ettermiddag og Palace gjorde det vanskelig for oss, samtidig som målet kom på et bra tidspunkt. Det er godt å slå hvem som helst og vi visste at vi har spillere i stallen som kan nettopp det. Vi måtte være mer kliniske foran mål og finne konsistensen som derfra ville sende oss oppover tabellen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Stanislas er en av de spillerne som har funnet det vrient med jevnlig spilletid under manager Sean Dyche, noe som ikke var tilfellet under mannen som hentet vingen fra West Ham, Eddie Howe. Kampen var nemlig vingens andre under Dyches ledelse siden oktober, men 23-åringen håper at han gjorde nok til å overbevise sjefen om mer jevnlig spill etter kveldens kamp – og mål.

– Det er viktigere å få tre poeng, men fra et egoistisk ståsted var det godt å få målet. Jeg samspilte ganske bra og viste når jeg traff ballen at den var inne. Enhver spiller ønsker å spille og idag spilte jeg og påvirket kampen, så for meg var det en god ettermiddag som jeg kan bygge på og spille mer regelmessig. 

– Vi har mange gode spillere her, så det er vanskelig med startplass, men jeg er sikker på at dersom jeg fortsetter å trene bra og holde hodet kaldt, så vil jeg få spille. Med alle de gode lagene, er det mange gode spillere og konkurransen som følger med gjør det hele sunt og godt for hele laget – er ikke den ene klar, så kan en annen steppe inn og det gjør det til et fint problem for sjefen, avsluttet målscorer Stanislas.