Ny keeper på plass

 

Burnley har hentet inn tre keepere allerede denne sommeren og nå er nummer fire klar. 18-årige Daniel Nizic ankommer Turf Moor fra Sydney FC etter å ha tilbrakt tid med the Clarets ved tidligere anledninger og skriver nå under en to-års avtale med Lancashire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Unggutten er ikke tiltenkt førstelaget med det samme og kommer til å jobbe med den yngre garde i første omgang. Nizic som har foreldre fra Kroatia og Australia hadde et opphold med Burnley ifjor og gjorde tilstrekkelig til å bli belønnet med et to-årig avtale.

Keeper-trener, Billy Mercer uttalte følgende:

Daniel har vært på radaren vår, men det er foreldrene som har gjort en flott jobb sammen med Lee Hoos (Styremeldem) for å ha ordnet istand med visa. Han er her for det lange løp og fremtiden. Det har vært en stor spilleromveltning i sommer med Lee som gikk til Derby, Brian som forlot oss etter ti år og Jon som ikke fikk ting til å stemme helt.

– Med erfarne keepere som drar er det viktig at vi har erstattere, ikke bare for de neste par årene, men helst også lenger enn så, vi har nå to 24-åringer, en 27-åring og Daniel (18). Heldigvis fikk vi alle de vi håpet på og er henrykt over å kunne ønske dem formelt velkommen til klubben.