Ny sponsoravtale i boks!

Burnley FC  melder på sin hjemmeside i dag at klubben har inngått en sponsoravtale med Premier Range som trer i kraft fra sommeren 2012.

Foto: BurnleyFC.com

Kjøkken-spesialisten Premier Range som holder til i Todmorden har inngått en avtale med Burnley FC om en sponsoravtale som strekker seg over de neste to årene, med en opsjon om et tredje år. Premier Range preger allerede ungdomsdraktene og tar over etter Fun88 når kontrakten med bettingselskapet løper ut til sommeren.

Vi er veldig begeistret over denne avtalen og som vi alltid har sagt så ønsker vi å støtte Burnley Football Club så mye som mulig. Å flytte sponsingen fra ungdomslaget til førstelaget er ikke bare en meritt for oss som firma, men det viser også hvor forpliktet vi er til dette flotte laget. For min egen personlige del og som en Burnley-fan ønsker jeg å takke Fun88 får deres støtte de siste årene og lover herved å fortsette deres gode arbeid, sa Martin Mensforth, administrerende direktør ved Premier Range.

Fra Burnleys hold kommenterte markedssjefen, Anthony Fairclough følgende:

Jeg ønsker å takke Fun88 får deres støtte og samarbeid. Vi har hatt en godt samarbeid med Premier Range i tre år, der de har støttet undomslaget, samt Clarets Player-høydepunktene. Vi føler at deres initiativ som hovedsponsor viser deres støtte og engasjement til klubben.