Kapteinen før Norwich-kampen

Klubbkaptein McCann ser for seg en seier mot Norwich i FA cupen etter Leeds-tapet tidligere denne uken. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har fortsatt Leeds-tapet i bakhodet, et oppgjør der Kieran Trippier ble sendt av banen takket være en horribel dommer. I det sjette av fem tilleggsminutt klarte en uheldig Jay Rodriguez å sende ballen i eget nett og det er blant annet den følelsen laget har som mål å komme seg over.

Det var en vær måte å ende kampen på, fordi jeg føler vi fortjente mer enn det vi fikk, sa kapteinen. Vi forsvarte veldig, veldig bra i store deler av kampen, så det å tape mot dem for annen gang var tøft å svelge selv om det var mye positivt å hente fra kampen.  

Etter kampen fortalte sjefen oss at hvis denne kampen var i begynnelsen av sesongen, ville vi antageligvis ha krøpet sammen og blitt slått med tre- eller fire mål, noe som sier litt om hvor langt vi har kommet som lag.

Foto: BurnleyFC.com

 

 

Vi er vanskelige å knekke for øyeblikket og jeg mener at vi begynner å vise litt mer soliditet bakover og på midtbanen, men det venter en kamp til på lørdag og som vi er håpefulle å vinne og som kan sette oss på vinnersporet igjen.

Sjefen ønsker at vi skal vifte med sablene og prøve å vinne – det riktige er å prøve og vinne så mange kamper som mulig der lørdagen ikke kommer til å være noe annerledes. Vi er i god form og håper å kunne ta det inn i cupen. 

Det kommer ikke til å være en enkel kamp, men hvis vi kommer oss videre så venter forhåpentligvis enda større utfordring for oss. Alle elsker å besøke Premier League-baner og vi er ikke annerledes, selv om Norwich rykket opp nylig. De gjør det bra i år, er høyt oppe på tabellen og har hatt noen veldig gode resultater, så et godt resultat der ville være en stor oppnåelse for oss, avsluttet kapteinen.