Howe klar til cup

Manageren forbereder troppene til årets første kamp i FA cupen, men forventer ingen enkel kamp mot kanarifuglene som til daglig spiller i den øverste divisjonen. 

The Clarets må sette seg på bussen og reise hel veien til øst-England der de møter et Norwich-lag som ligger på en overraskende 9.plass i deres debut-sesong i Premier League. Manageren regner med visse bytter i troppen etter at Kieran Trippier ble sendt av banen mot Leeds på mandag og må dermed stå over oppgjøret, noe som svekker Burnley på høyrebacken – men fortvil ei, sjefen har nok et slu kort i ermet.

Foto: BurnleyFC.com

Det er en FA cup-kamp så hvorfor skal vi ikke ta den seriøst? Vi kommer til å spille for å vinne kampen, understrekte Howe. Jeg kommer for all del ikke til å nedskrive turneringen eller sløse fansens penger som reiser ned til Norwich og betaler gode penger for det – ikke bare for reisen, men også inngangen – så vi kommer helt klart til å gjøre det vi kan for å vinne kampen. Det ville vært herlig å vært en del av turneringen og nå så langt vi kan.

Å vinne kamper gir selvtillit, vi har sett det med vår siste form og vi ønsker å opprettholde det med følelsen av å vinne og håper å kunne fortsette med det. Uavhengig av hvilket lag de stiller med, så har de et sterkt lag og hvis vi klarer å hente et resultat, vil det være en utrolig oppnåelse.

Det er ikke en ideell trekning, verken for oss eller for fansen. Det er langt å reise og et vanskelig sted å besøke, men det er hvem vi har trukket og det er en god utfordring for oss til å prøve oss mot en Premier League-klubb. De gjorde det utmerket ifjor som gjør det til en tøff oppgave, men vi ser fram til det, avsluttet manageren.