Bekrefter Mee-interesse

Sjefen bekrefter at det jobbes med å gjøre en Ben Mee-overgang permanent etter at the Clarets sikret seg tjenestene til Kieran Trippier, som i likhet med Mee kommer fra den blå delen av Manchester.

Klubben gjorde overgangen til Kieran Trippier permanent tidligere i uken, til svært manges store glede – inkludert spilleren selv og nå er neste mann på listen Ben Mee. Både Ben og Kieran kom fra Manchester City i sommer på lån og etter å ha imponert for Turf Moor-laget håper manageren å sikre seg Mee også.

Foto: BurnleyFC.com

Vi har vært i samtaler med Ben og agenten hans og er forhåpentligvis ikke lang unna, bekreftet Howe. Igjen ønsker jeg å understreke at han ville være en flott forsterkning til laget, han har blitt bedre og bedre denne sesongen. Han har gjort det veldig bra og prestert konsistent, være seg som venstreback eller midtstopper. Han er i den god alder, er en proff både på og utenfor banen og en vi mer enn gjerne kunne tenke oss å tilføye laget, avsluttet sjefen.

Men sjefen er opptatt på overgangsmarkedet, har også flere unge spillere returnert til Turf Moor, en av dem er Kevin Long som har tilbrakt tid med naboene Accrington Stanley hvor 21-åringen fikk 26 kamper for de røde.

Stanley ønsket å beholde iren ut sesongen, men Howe foretrekker å holde spilleren i egne rekker eller muligens låne ut til en klubb av høyere rang.

Kevin har gjort det veldig bra for Accrington. Han har vært en konsistent spille for dem og scoret et par mål også, vi skal ta en nærmere titt på han og se hvordan han har utviklet seg og hvor han står. Kanskje sender vi han ut igjen, muligens til League One. 

Ellers er midtbanespiller Joe McKee tilbake etter et opphold hos skotske St. Mirren og det samme er Wes Fletcher som ble sendt på et hastelån til Crewe.