Møter et svekket Norwich-lag?

Til lørdag reiser the Clarets til Carrow Road og møter et Norwich-lag som kommer til å hvile flere stjerner, i følge manager Lambert.

Kanarifuglenes prioritet denne sesongen er forståelig å overleve blant eliten og har fått kjørt seg fra juletiden til nå med flere intensive kamper. I den sammenheng satser manageren på å hvile flere at stjernespillerne og la friske bein slippe til – men det er ikke dermed sagt at Burnley møter et svekket B-lag.

Det kan godt være, fordi vi har et hardt program som venter, så det er fullt mulig. Ligaen er prioriteten, men jeg avskriver ikke FA cupen. Hvilket enn lag jeg velger ut – som jeg alltid sier – er målet å vinne kampen, så jeg avskriver ikke cupen. Mange kommer for å se oss spille, så vi skal prøve å vinne og gå videre, men jeg vet også at ligaen er viktigst, avsluttet Norwich-sjefen