Trippier: – Henrykt!

Nysignering Kieran Trippier er sikker på at han har det som trengs for hjelpe the Clarets å nå ambisjonene etter å offisielt ha blitt årets første signering. Høyrebacken forteller også om hvorfor han valgte å gjøre overgangen permanent, fremfor å reise tilbake til moderklubben etter endt opphold.

Trippier ble hentet fra storsatsende Manchester City i sommer på et ett-årig lån og etter å ha raidet og sprudlet på høyrebacken ble låneavtalen gjort permanent idag. 21-åringen føler at overgangen kan ta karrieren til nye høyder.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å ha skrevet under, sa Trippier. Manageren sa han var veldig interessert i å kjøpe meg og jeg trengte ikke å tenke over to ganger fordi jeg trives her og nyter oppholdet. Det er følelsesladet å forlate City etter å ha vært der siden jeg var 13, men jeg snakket med manageren og han sa at jeg antageligvis ikke kom til å få muligheten.

Jeg må gå videre, ta steget fremover og jeg tror at jeg jeg kan gjør det her med Burnley, spesielt med manageren vi har. Jeg kan kun bli bedre. Det var en del forventninger når jeg kom hit etter Tyrone Mears’ overgang, det var store sko å fylle, men jeg føler at jeg har gjort det. 

Jeg signerte en lang avtale med Burnley fordi jeg føler vi kan ta klubben fremover. Spillerne, manageren og staben tror på det og jeg tror det kommer før eller siden, det er mye ambisjon her som vil tilbake til Premier League og jeg tror vi kan klare det, avsluttet ny-signeringen.