Trippier signerer for Burnley!

Storartede nyheter for the Clarets; leiesoldaten Kieran Trippier bytter klubb og signerer for Burnley. Høyrebacken skriver under en tre- og et halvt års kontrakt med Lancashire-klubben og binder seg dermed til sommeren 2015, melder klubbens offisielle hjemmeside.

Burnley FC er henrykte over å kunne meddele at Kieran Trippier, som ankom Burnley fra Manchester City på lån i sommer har gjort overgangen permanent. Forsvareren har gjort plassen til sin egen og uten tvil vært en av the Clarets’ beste spillere så langt denne sesongen.

Klubbene har nå blitt enige om en ukjent overgangssum og Trippier binder seg til Turf Moor fram de neste tre- og et halvt årene.

Foto: BurnleyFC.com

Vi her absolutt henrykte over å ha Kieran ombord! sa manageren. Han har spilt en virkelig stor rolle i vårt lag; hvordan vi har spilt i år og hvordan vi ønsker å bevege oss fremover, han har bare blitt bedre og bedre og jeg kan ikke rose han nok som person eller fotballspiller. 

Vi er utrolig takknemlige til Manchester City for å ha vist oss tillit og lånt oss Kieran i begynnelsen. I de fleste tilfeller er det slik at når man låner en spiller, så har man som mål å gjøre overgangen permanent fordi jeg mener det er den beste måten å bruke låne-systemet. 

Den eneste debatten var om Manchester City var villige til å la han gå og det kunne stikke kjepper i hjulene, så vi er absolutt henrykte over å få han.

Trippier blir managerens første signering i januar og er den som har deltatt i samtlige kamper for the Clarets denne sesongen; 29 kamper og to mål og manageren anser høyrebacken som en viktig del av det pågående prosjektet om gjenoppbyggingen av Turf Moor-laget.

Det faktum at Kieran ønsket å komme hit for en lengre periode, går to veier. Vi her likeledes henrykt over at han ønsker å bære her og har forpliktet seg permanent med oss – det forteller mye om det vi prøver å gjøre og hvordan andre ser på oss. Det er positive nyheter på mange måter og enda en brikke har falt på plass, noe jeg er sikker på vil bli tatt godt i mot av alle tilhørende klubben, avsluttet manager Howe.