Skuffet Austin ser fremover

Charlie Austin forteller om sin glede over målet og sorg over tapet mot Leeds, men håper på suksess mot Norwich i FA cupen til helgen. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets må slikke sine sår takket være dommeren og et mål på overtid som sørget for at deres tre strake seire fikk en brå slutt. Som om ikke det var nok, så ble Kieran Trippier utvist etter halvtimen som gjorde at the Clarets måtte forsvare seg med nebb og klør i over en time.

Det er andre gang vi har spilt mot Leeds der de har scoret to sene mål, noe som frustrerer oss, sa Austin som nettet sitt tiende mål for sesongen. Vi har alle sett opptaket utvisningen, ja det var fellinger, men ikke to gule kort – guttene var skuffet til pause, men ved motet.

– Det er tøft å spille med ti mann og man prøver så godt man kan å finne et gir til, noe vi gjorde. Vi jobbet hardt og fikk et mål som vi fortjente, men dessverre slapp vi inn to mål mot slutten. 

Med tapet bak seg, må manageren forberede troppene til neste utfordrer: Norwich på Carrow Road til helgen.

– Det kommer til å være spesielt å reise dit (Carrow Road) for meg personlig fordi jeg fikk min debut for Swindon der. Med god cup-ånd ser man fram til oppgjøret og forhåpentligvis klarer vi å vinne, vi har hatt god form i det siste – selv om vi var uheldige sist. Vi burde ha fått tre poeng eller ett, men satser uansett på å sprette tilbake. 

Vi ville ha krøpet oppover tabellen. Fra å ligge under 2-0 mot Hull, snu det, vinne og starte på seiersrekken vi hadde ville ha sendt oss rett opp til Play Off-plass. Dessverre fikk vi ikke de tre poengene, men nå har vi en liten pause fra ligaen med cup-kampen som venter og vi trenger å omgruppere til Norwich, før vi møter Middlesbrough i ligaen, avsluttet spissen.