Rykter i 2011

At Burnley jakter en ny- og permanent manager er ingen nyhet i seg selv, men flere har uttalt seg om de kunne vært aktuelle for jobben eller ei. På spillersiden er det også en og annen som kan ankomme eller forsvinne ut Turf Moor.Vi starter med høvdingene, og førstemann ut er tidligere Hull-sjef, Phil Brown som uttaler seg om den ledige Burnley-stolen.

Det er interessant for meg å se at det er en eller to Championship-klubber som ikke nødvendigvis sliter i bunnen, sier Brown. Burnley – for en mulighet for den personen, å gå inn i en klubb som for tiden er et par poeng unna Play-off….

Jeg så dem spille mot Barnsley (i oktober) hvor de vant komfortabelt 3-0, de hadde et godt system og 4-3-3 passet spillerne godt. De hadde store Chris Iwelumo på topp som fikk god service av Eagles, mens midtbanen deres var energisk. Jeg tror nok de ikke presterte på sitt beste ettersom de fortsatt er utenfor Play-off plassering, men det tror jeg har litt å gjøre med at de rykket ned fra Premier League ifjor og har et større forventningspress på seg, forklarer Brown.

Watford-sjef, Malky Mackay som også har blitt linket til jobben er mer tilbaketrukket og tier om mulighetene ettersom han fortsatt er under kontrakt med Watford.

Det ville være respektløst å uttale meg om andre jobber på dette tidspunktet, jeg er manager for denne klubben for øyeblikket, sa Mackay kort til Watford Observer.

Styreformann, Barry Kilby uttalte til Burnleys hjemmeside at de har sine kandidater klare og skal sette igang med intervju prosessen veldig snart.

Vi kommer til å intervjue de kandidatene vi kunne tenke oss å ansette og som vi ser for oss kan dytte klubben fremover, forteller Kilby. På lista vår har vi et halvt dusin navn med personer av forskjellige typer og forskjellige rykter og jeg ser fram til å hente den beste.

På spillersiden spekulerer flere medier i at the Clarets ønsker å hente Derbys uetablerte forsvarspiller, Dean Leacock, men vil få konkurranse fra West Bromwich Albion om spillerens underskrift. 26-åringens fremtid er usikker etter at manager Nigel Clough kritiserte forsvareren etter 5-2-tapet mot Nottingham Forest ved å uttale at spilleren «ga absolutt ingenting».

John Guidetti, har som kjent vært på lån fra Manchester City og låneavtalen gikk ut 3.januar. Representanter fra begge klubbene var i forhandlinger om forlengelse av oppholdet, men som midlertidig manager, Stuart Gray uttalte var det usikkert:

Vi er i samtaler med Manchester City angående forlengelse av oppholdet, men det er noen scenarioer, bl.a har City noen skadeproblemer på noen av deres angripere, forklarer Gray. Men når alt kommer til alt så er det deres spiller, men vi håper på grønt lys.

Både klubben og lokale aviser melder at Guidetti har returnert til Manchester.

De lilla- og lyseblås trofaste danske keeper, Brian Jensen, har fått stadig mindre spilletid etter Lee Grants ankomst til klubben. Jensen leverte kort tid siden en overgangssøknad til klubben og kunne tenke seg en overgang til MLS.

Familien min og jeg kunne tenke oss å reise et sted hvor vi forstår språket og det kan vi i USA, sier 35-åringen. Jeg har noen kontakter der, det samme har min agent og har følerne ute, men vi er begge ferske.

Høyre-back, Richard Eckersley har tilbrakt den siste tiden hos League Two-laget, Bradford City lån. Forsvareren har gjort sakene sine godt og Bradford ønsker nå å forlenge oppholdet.