Oppdatering av managerjakten

I følge flere medier har styret i Burnley forhørt seg med Norwich om tillatelse til å snakke med deres trener, Paul Lambert – klubben sa blankt nei. Ellers har det dukket opp et nytt navn på lista.Et relativt «nytt» navn som har florert i media den siste tiden som potensiell overtager ved Burnley-roret er Norwich-trener, Paul Lambert. Burnley FC offentliggjorde igår at de prøvde å kontakte Lambert, men klubben nektet the Clarets å snakke med deres trener-ess, hvorpå klubben uttaler følgende idag:

Norwich City ønsker å bekrefte som tilsvar på Burnleys avgjørelse å publisere at de har tatt formell kontakt om tillatelse til å snakke med Paul Lambert angående deres ledige manager-stilling, den tillatelsen ble ikke innvilget. Klubben ønsker ikke å tillate dette under noen omstendigheter.

Klubben kommer til å kjempe med nebb og klør for å beholde tjenestene til Paul Lambert og hans lag under denne kritiske fasen i sesongen og de har langtidskontrakter å forholde seg til. Klubben fortsetter samarbeidet med Paul og hans lag i det lange løp og ser på dem som vitale deler i våre fremtidsplaner, lyder pressemeldingen.

Hovedpersonen selv, som deltok i en pressekonferanse tidligere i dag i forbindelse med 3. FA cup-runde mot Leyton Orient, ble spurt hyppig rundt en potensiell overgang, men nektet å uttale seg og holdt hodet kaldt og forholdt seg til den kommende kampen:

Dere har selv lest uttalelsen og jeg er fornøyd med den, sa Lambert. Det (pressekonferansen, red.adm) dreier seg om morgendagens kamp og vi skal prøve å komme oss gjennom den. Jeg sier det en gang, og kun en gang – spør meg om kampen, det er derfor jeg er her – å vinne en fotballkamp. Ikke press meg til noe, for uttalelsen er der, sa Lambert.

Ettersom rivalen Preston North End, som også nylig sa opp sin trener, ansatte Phil Brown – mannen som var blant favorittene til å ta over Burnley etter Brian Laws, har et nytt navn som har dukket opp på ryktebørsen idag. Tidligere Manchester United-kaptein, Roy Keane ble sagt opp som Ipswich-sjef etter at laget hadde tapt syv av de siste ni kampene. Keane har ledet laget i 81 kamper (28-25-28), men Burnley vil nok få konkurranse av Crystal Palace om signaturen.