Oak Furniture blir ny hovedsponsor

Oak Furniture logo BurnleyBurnley FC melder idag at møbelkjeden Oak Furniture Land blir klubbens hovedsponsor for neste sesong.

De britiske gigantene innen møbler – som ble stiftet av Burnley-fan Jason Bannister – kommer til å pryde førstelagets trøye neste sesong.

– Jeg er en livslang Burnley-fan og vokste opp like ved stadion. Å ha mitt firma sitt navn på trøya er noe som gjør meg stolt og en drøm gått i oppfyllelse. Vi sponset baksiden av trøyen og som Sean ville ha sagt det; «vi prøver igjen» og sponser nå fremsiden, sa Jason Bannister.

Virksomheten Oak Furniture Land er den raskest voksende møbelforretningen i Storbritannia og ble stiftet i 2014. Siden da har det vokst med rundt 40% årlig og har idag 1.000 ansatte på landsbasis.

– Vi ønsker Oak Furniture Land velkommen og ønsker fornyelsen av vårt samarbeid velkommen. Vi har hatt et godt forhold til bedriften en god stund nå og er stolte over å kunne ha dem som vår hovedpartner og ser fram til en spennende sesong med dem i the Championship, sa Anthony Fairclough, Burnleys markedsjef.