Oppussingen av Gawthorpe i gang

I januar meldte klubben at oppgradering av dagens treningsfelt, Gawthorpe var planlagt å bli pusset opp. Det er derimot ikke bare treningsfeltet, bestående av garderober for spillerne som skal renoveres; Garderobe for trenerne og dommerne, samt en ny lounge- og kantine for spillerne og nytt kontor manager Howe.

foto: Burnleyfootballclub.com

Oppgraderingen av treningsfeltet starter i disse dager og kommer er planlagt ferdigstilt før sesong-start. Hoved-treningsbanen får seg en generell overhaling, mens en nytt treningsfelt bygges i tillegg til det eksisterende, som betyr at Burnley-spillerne omsider vil kunne ha et ekstern treningsfelt og ikke måtte møte opp på Turf Moor som de har måttet gjøre siden 2003/04-sesongen.

Stadion-sjef Doug Metcalfe som nylig uttrykte sin glede ved at Turf Moor-matten går gjennom en mindre oppgradering, er naturligvis begeistret over at treningsfeltet også får en etterlengtet ansiktsløft.

Dette er noe manageren var vært veldig på hugget med å se utviklet, slik at Gawthorpe kan bli en selvstendig treningsbase for førstelaget når nødvendig, forklarte Metcalfe. Vi var den første klubben som hadde en eget treningsfelt utenom stadionen over 50 år siden og de fasilitetene trenger modernisering og forbedring.

– En oppgradering av Gawthorpe er noe vi har ønsket fra starten av og målet er å tilby fasiliteter som står i tråd med klubbens vekst, å stifte et passende første-lags miljø for får spillere og bidra med å fange opp potensielle nye, avsluttet stadion-sjefen.