Oztumer på prøvespill

Burnley har nylig tatt til seg unge midtbanespilleren Erhun Oztumer fra Dulwich Hamlet som skal tilbringe en uke med Lancashire-laget på prøvespill.

Foto: Spillerens twitter-profil
Foto: Spillerens twitter-profil

Midtbanespilleren ankom Burnley tidligere i uken, men har fått litt redusert treningsmuligheter med førstelaget grunnet deres kamper mot Blackburn og Birmingham, men forventes å trene med dem idag, fredag. Oztumer har nettet imponerende 30 ganger for Champion Hill-laget og Dulwich-sjefen anser spilleren som tilgjengelig for dem foran morgendagens kamp mot Maidstone.

For en gutt på vårt nivå for trene med et Championship-lag sier litt om hans ferdigheter. Det har vært masse interesse rundt han denne sesongen og hva enn hender, så ønsker vi han alt det beste, men vi skal prøve få til en avtale der han blir med oss ut sesongen og hjelper oss i opprykkskampen dersom noen henter han.

– Avhengig av hvordan det går denne uken, så kan Burnley snakke med oss om å ha han på mer trenige. Erhun er forpliktet til vår agenda denne sesongen, han føler han kan bli bedre og er en vedlig balansert og ydmyk person som ikke vil miste fokuset så lenge an er med oss, sa Dulwich-sjef Galvin Rose.

I Lancashire er man ikke like røpende, men sjefen bekreftet at spilleren er på prøvespill.

Han er en som dukket opp og vi må være åpensinnet i rekutteringen vår, så det er ikke noe stort, sa Dyche.