Pashley hyller the Young Clarets

Etter å ha avansert videre i FA Youth cup ber ungdomsmanager Terry Pashely sine disipler om spille videre og bygge på deres sensasjonelle seier over Manchester Uniteds U18-lag på Old Trafford.

Foto: BurnleyFC.com

Oppgjøret på Old Trafford var mellom fjorårets semi-finalister og det var Burnleys Jason Gilchrists hat-trick som sørget for å sende the Young Clarets videre i Fa Youth cup. Cameron Howieson sendte Terry Pashleys mannskap i ledelsen, men gleden ble kortvarig når utligningsmålet kom ett minutt på overtid – derfra var det Jason Gilchrist som sørget for målene og ga seg ikke han hadde nettet tre gnager, for fjerde gang denne sesongen.

Manager Pashley var full av lovord etter å ha sett sine disipler seire over United som har vunnet turneringen ikke mindre enn ti ganger og kunne helt klart defineres som underdogs.

Foto: BurnleyFC.com

– Det blir ikke mer tøffere enn å komme her og på Old Trafford er man alltid klassifisert som en underdog, sa Pashley. Vi var ikke annerledes, men dette er cup og vi sørget for en cupbombe og hvem enn vi møter i neste runde så kommer vi ikke til å sløse bort denne bragden. Det var en fantastisk kveld og for meg var de fantastiske, de viste så mye samhandling, kvalitet, masse grus og bestemthet for det var mange spillere der ute. 

– Vi kom til et stadie der samtlige kunne byttes ut, fordi alle hadde krampe hvor enn man så, men det var en fantastisk kveld og et flott resultat. Å komme seg forbi – jeg vet ikke hvor mange spillere og så legge inn det presise og øremerkede innlegget til Jasons hode var rett og slett fantastisk. Det viser at vi har mange dyktige unge spillere som har fått seg en fenomenal erfaring og det er ikke mye som overgår dette. 

– Manageren (Sean Dyche) var på tribune, så kampen og var i garderoben både før og etter kampen. Han har en viktig kamp imorgen, men tok seg bryet til å bli og se på kampen – noe jeg er sikker på at ble verdsatt av spillerne, det gjorde iallefall vi i støtteapparatet, avsluttet Pashley.